Shëndeti

Ja si hyjnë toksinat në trupin tuaj nëpërmjet lëkurës

toksinat

Lëkura është organi më i madh në trup. Çdo gjë që vendoset mbi lëkurë thithet nga ajo dhe futet në trup. Edhe shkenca e vërteton këtë gjë. Shumica e barnave merren nga lëkura. Këto barna futen në sistemin e qarkullimit të gjakut brenda minutave. Çdo gjë që ju vendosni mbi lëkurë futet në sistemin e qarkullimit të gjakut. Ato janë helme dhe nuk mund të merren në mënyrë të brendshme. Por mbani mend, çfarëdo që vendosni në lëkurë hyn në trupin tuaj.

Kur ne vendosim produkte në lëkurën tonë si kremra, lakra, kremra dielli, produkte kozmetike, sapun, shampoo, duhet të dimë se ato përmbajnë shumë helme  të cilat janë të dëmshme për njeriun, prandaj gjithmonë zgjidhni produkte të sigurta.