Highlight Shëndeti Të tjera

Vitamina kundër ankthit dhe stresit

Ka disa vitamina kundër ankthit sipas kërkimeve të fundit nga studiuesit që mund të ndihmojnë poashtu në trajtimin e tij bashkë më psikoterapi dhe medikamente të tjera kur është e nevojshme.

Së pari shqyrtojmë pyetjen e parë dhe vijojmë me listën me vitamina kundër ankthit më poshtë:

1.Magnezi

2.Vitamina D

3. Kompleksi i vitamines B

4.Vitamina C

5.Acidet yndyrore omega 3

6.GABA

Por, a mund të shëroheni nga

Përgjigja e shkurtër është ndoshta – dhe kjo varet si nga shkaku ashtu edhe nga ashpërsia e ankthit. Megjithatë, është gjithmonë e këshillueshme që të konsultoheni me mjekun përpara se të shtoni ndonjë lloj suplementi në dietën tuaj.