Highlight Shëndeti

Super tru me këto ushqime

Ushqimi për trurin i referohet atyre ushqyesve, vitaminave dhe elementëve të tjerë ushqyes që i bëjnë qelizat tona gri që të punojnë në fuqi të plotë. Bazikisht të gjitha këto kuptohen si baza e një diete të shëndetshme, por  ne prape nuk zgjedhim të hajmë prej ushqimeve që janë  super ushqyes për trurin tonë.

 

Unik ka përgatitur një listë me ushqimet më të mira për të forcuar trurin dhe kujtesën:

1.Të gjitha llojet e peshkut

2.Kafeja

3.Boronica

4.Shafrani

5.Brokoli

6.Farat e kungullit

7.Çokollata e zezë

8.Arroret