Të tjera

“Smoothie” me luleshtrydhe

Smoothie

Ju që keni filluar të konsumoni “Smoothie” të paktën një herë në ditë, tashme jeni bindur për benefitet e kësaj pijeje të shëndetshme. Sigurisht, është mirë të përdoret gjithnjë, edhe nëse nuk jeni aspak të sëmurë, sepse ka efekt parandalues dhe stimulon shëndet optimal.

Përberësit:

-1/2  kupës me luleshtrydhe të ngrira;

-1 kupë me lakër kale;

-1/2 e kupës me qumësht soje të pa-ëmbëlsuar;

 

Përgatitja:

Hidhni të gjithë përbërësit në blender, derisa të duket se janë përzier mirë dhe kanë marr formën e një pije. Smoothie me luleshtrydhe preferohet ta konsumoni menjëherë pas përgatitjes.