Auto

Pesë veturat më të mira për gratë

veturat

Përgatitja e një liste të makinave më të mira për gratë nuk është detyrë e lehtë…Por, ka disa rregullua që duhet ndjekur kur bëhet një rangim i tillë. Së pari ajo duhet të jetë një veturë komode, të shpenzojë pak,të ketë hapësirë të përshtatshme brenda dhe jetë model i bukur tamam si një zonjë e vërtetë.

Autobytel ka publikuar një listë me 10 veturat që janë të dedikuara për femrat.

1.  Buick Cascada

2. Chevrolet Malibu

 

3. Honda Civic

 

4. Scion iA

 

5. Volvo XC90