Auto

Bugatti Chiron, vetura që kushton 2.5 milionë euro

Bugatti Chiron

Kur Ferdinand Piech deklaroi se Bugatti Veyron do të ndërtohej inxhinierët e kuptuan qartë “Makina duhej të kishte më shumë se 1.000 kuaj fuqi”. Në anën tjetër ajo duhej të ishte super e shpejtë që të mbërrij sa hapë e mbyllë sytë kudo…Ajo duhej të ishte më e mirë se Veyron dhe kështu ndodhi.

Bugatti Chiron është vetura më e shtrenjtë në Botë. Ajo kushton 2.5 milion euro.