Auto

Buick Cascada, veturë e krijuar për çdo femër

veturat

 

Kjo veture nuk do ta turpërojë asnjë femër që është vozitëse e shpejt dhe i do aventurat.

Ajo ofron një  udhëtim të rehatshëm për katër pasagjerë. Vetura ka një motor me katër cilindra 1.6 litërsh dhe ka gjashtë shpejtësi duke mbërri 200 kuaj fuqi. Buick gjithashtu është i përgatitur mirë në aspektin e sigurisë që ju të vozisni pa asnjë shqetësim. i përshtatshëm edhe për udhëtimet e juaja të gjata kjo veturë mund të bëhet e juaja për 33.000 dollarë.