Meditimi

Për herë të parë në seancë meditimi. Çfarë të vishni?

meditimi

E keni bindur vetën se meditimi është ajo që po ju mungon për një jetë me më shumë shëndet dhe harmoni brenda vetës. Atëherë ju themi se keni bërë gjënë e duhur dhe tashme ska mbetur gjë tjetër veç se të vendosni se çfarë duhet të vishni kur të shkoni në seancën tuaj të parë të meditimit.

Unik Portal, sugjeron që të merrni me vete veshje të rehatshme, që do tua bëjnë më të lehtë uljen në dysheme dhe zgjerimin e këmbeve.  Shumë njerëz rekomandojnë “ngjyra të “, por  ne mendojmë se ju duhet të vishni rroba me ngjyrat që ju bëjnë të ndiheni ju mirë. Sigurisht në një seancë meditimi nuk duhet të vishni asgjë “sexy” dhe as të vendosni parfum me erë të rëndë. Kujdesuni që të vishni rroba të buta dhe të lira që të mos jeni në siklet në një seancë kur ju lironi gjithë trupin dhe mendje tuaj./ Unik Portal/