Të tjera

Këto thënie inspiruese do t’iu bëjnë vitin 2019 një ndër vitet më të bukura!

thënie

Këtu do të gjeni disa thënie më të vërtetë inspiruese që do të bëjnë vitin 2019 një ndër vitet më të bukura për ju!

“Truri është më i gjerë se Qielli.” ~ Emily Dickinson

“Qëllimi duhet të trembë pak dhe të të nxisë shumë. “ ~Joe Vitale

“Magjia është të besosh në veten tënde, nëse mund ta bësh këtë, ju mund të bëni diçka të ndodhë.” ~ Johann Wolfgang von Goethe

“Mësoni ti thoni ‘jo’ të mirës kështu që  mund ti thoni ‘po’ më të mirës.” ~John C. Maxwell

“Nëse doni diçka që nuk keni pasur ndonjëherë, ju duhet të bëni diçka që nuk keni bërë kurrë.” ~ Thomas Jefferson

“I pari që kërkon falje është më trimi. I pari që falë është më i forti. I pari që harron është më i lumturi.” ~ Burim I panjohur

“Momenti më i frikshëm është gjithmonë para se të filloni.” ~ Stephen King

“Rrugët e vështira shpesh çojnë në destinacione të bukura.” ~Burim i panjohur

“Sekreti për të shkuar përpara është të nisesh.” ~ Mark Twain

“Gjithmonë bëni më të mirën tuaj. Çfarë po mbjell tani, do të korrni më vonë. “ ~Og Mandino