Të tjera

Fotografi që lehtësojnë stresin më mirë sesa një seancë me psikologun!

Stresi është një nga kërcënimet më të mëdha për shëndetin tonë mendor dhe fizik në botën moderne.

Shoqata Psikologjike Amerikane e quan atë një “krizë shëndetësore publike”, pasi 44% e amerikanëve mendojnë se nivelet e tyre të stresit janë rritur gjatë pesë viteve të fundit.

Shqetësimet rreth parave, punës dhe ekonomisë kryesojnë listën e asaj që amerikanët kanë shqetësime, ndërsa përgjegjësitë familjare, shëndeti dhe marrëdhëniet e pasojnë këtë listë.

Por, si ta lehtësojmë stresin?

Megjithëse stresi duket se shkon krah për krah me mënyrën tonë moderne të jetës, ne mund të bëjmë gjëra të caktuara për të hequr mendjen nga ajo që na shqetëson, edhe nëse është për një kohë të shkurtër.

Unik ka përzgjedhur disa fotografi të bukura që do të ndihmojnë në lehtësimin e shqetësimeve tuaja dhe do t’ju bëjnë të mendoni sikur jeni në një botë tjetër.