Familja

Emrat më unik për beben tuaj

emra për fëmije

A nuk keni gjetur ende emrin e përshtatshëm për fëmiun tuaj? Këtu do të gjeni disa nga emrat më të pazakontë dhe unik në botë, dhe kuptimin e tyre.

Emrat për vajza:

~ Alia
Origjina: Arabe
Kuptimi: Ngjitem, p.sh ngjitem në fron;

~Nerina
Origjina: Frënge
Kuptimi: Emri i një luleje delikate;

~ Briella
Origjina: E panjohur
Kuptimi: Perëndeshë;

~Trina
Origjina: Ruse, greke
Kuptimi: Version i shkurtë i emrit Katrina, e ëmbël;

Emrat për djemtë;

~Alim
Origjina: Arabe
Kuptimi: I mençur;

~Keon
Origjina: Afrikane
Kuptimi: Zoti është i mëshirëshëm;

~Lon
Origjina: Franceze
Kuptimi: Luan;

~Elon
Origjina: Afrikan
Kuptimi: Zoti më do mua.