Highlight Të tjera

4 filma që duhen shikuar kur ju duket sikur jeta juaj është shkatërruar

filma

Të gjithë kemi përjetuar ngjarje të rënda personale. Këto mund të përfshijnë një sëmundje të rëndë, një falimentim, një thyerje zemre apo diçka tjetër.

Është e vështirë për t’u përgatitur për të, por ia vlen të dihet se jeta ende vazhdon.
Ne në Unik Portal vendosëm të ndanim një listë të filmave me ju që tregojnë se mënyra se si trajtojmë problemet tona mund të ndryshojë shumë në jetën tonë.

Këta janë 4 filma që duhen shikuar patjetër.

My Sister’s Keeper

Një avokat duhet të përfaqësojë një rast shumë të pazakontë: një vajzë 11-vjeçare i padit prindërit e saj pasi zbuloi se ajo ishte konceptuar in vitro për të ndihmuar motrën e saj me leukemi të mbetet e gjallë.

The Fault in Our Stars

Hazel ka kancer. Ajo nuk ndihet e lumtur. Ajo viziton një grup mbështetës të kancerit ku takon Augustin dhe bie në dashuri me të. Hazel dhe August fillojnë një udhëtim për në Amsterdam.

The Book Thief

Gjermani, Lufta e Dytë Botërore. 9-vjeçarja Liesel shkon në Mynih me prindërit e saj adoptues dhe mëson si të lexojë. Librat bëhen kuptim i jetës për të dhe ajo fillon t’i vjedhë ato. Ajo që zbulon nga librat e ndihmon të kuptojë ngjarjet që ndodhin rreth saj.

Lion

Saroo lindi në një familje të varfër në Indi dhe humbi kur ishte 5 vjeç. Ai kalon nëpër Kalkutë dhe mbijeton shumë sfida përpara se të adoptohet nga një çift në Australi. 25 vjet më vonë, ai vendos të gjejë familjen e humbur. Filmi bazohet në ngjarje të vërteta.

Nëse jeni të interesuar për filma të zhanreve të tjera, klikoni këtu.