Dashuria Highlight

3 filmat që përshkruajnë më së miri bukurinë e dashurisë në të gjitha kohërat

Filmat

Dashuria është ndoshta tema më e popullarizuar e të gjithë filmave. Ndjenja vjen në forma të ndryshme; të buta dhe të sinqertë, të gjitha të konsumueshme dhe të çmendur

. Dashuria është një talent që u jepet të gjithëve në shkallë të ndryshme.
UnikPortal ka përpiluar një listë të filmave që na tregojnë aspekte të ndryshme të këtij emocioni të mrekullueshëm.

Më poshtë gjeni 5 filmat që përshkruajnë më së miri bukurinë e dashurisë:

1. The Artist (Artisti);

Ky film ka marrë një mori cmimesh duke përfshirë 5 oscars. Edhe qeni që shfaqet në të mori çmimin e vet në Festivalin e Filmit në Kanë. Kjo foto e zezë dhe e bardhë është filmuar në stil retro dhe nuk ka absolutisht fjalë për të.

Ky është një film i heshtur. Në këtë film tregimi thuhet nëpërmjet ndjenjave dhe emocioneve, prandaj është mirë që truri juaj të ulet dhe të lejojë zemrën tuaj të marrë përsipër ndjenjat.

2. Her (Ajo);

Theodor, një shkrimtar i vetmuar, blen një softëare të ri; Samantha, një sistem operativ i projektuar për të përmbushur çdo dëshirë të përdoruesit. Për habinë e Theodorit, ai fillon të ketë ndjenja romantike ndaj sistemit, i cili shprehet nga Scarlet Johansson.

Edhe pse tema e inteligjencës artificiale është science fiction, kjo histori bindëse është mbresëlënëse e realiste.

3. Silver Linings Playbook;