Highlight Të tjera

Zgjidh pozitën që ju pëlqen të rrini ulur dhe ne do t’ju tregojmë gjithçka rreth karakterit tuaj

pozitë

Sëcili nga ne ka mënyrën e vet se si rri ulur. Megjithatë, pak njerëz mendojnë se çdo pozitë është një veçori që mund të thotë shumë për ta.

Unik Portal ka mbledhur për ju 10 pozicione të uljes,  që do t’ju tregojnë gjëra interesante në lidhje me natyrën dhe karakterin tuaj.

Ju jeni një person me karakter të fortë dhe të sigurt, i cili pothuajse nuk dyshon kurrë në korrektësinë e veprimeve dhe vendimeve tuaja. Ju pëlqen të jeni në dijeni dhe në kontroll. Në të njëjtën kohë, ju jeni shumë i besueshëm në komunikimet me të afërmit dhe kolegët, dhe gjithmonë përpiqeni të arrini në shpëtim dhe mbështetje në kohë të vështira.

Ju jeni një person i ndjeshëm dhe i këndshëm që përpiqet të mos mbetet kurrë indiferent ndaj ndjenjave të të tjerëve. Si rregull, ju jeni të kujdesshëm në vendimet dhe veprimet tuaja dhe tentoni të analizoni: përpara se të vazhdoni me një gjë të rëndësishme, ju e shikoni situatën për një kohë të gjatë, duke krahasuar pro dhe kundër.

Ky pozicion është karakteristikë e atyre që janë lehtësisht të larguar dhe të interesuar për një shumëllojshmëri të gjërave. Ju jeni mesatarisht kurioz dhe i hapur për të bërë të njohurit e rinj. Ju mund të mashtroni veten me të tjerët, me shkathtësi të bëni komplimente dhe ju lavdëroni bashkëbiseduesin tuaj nëse ju mendoni se është e përshtatshme.

Në shikim të parë, mund të duket një person me zemër të ftohtë, por kur njerëzit të njohin, ata shohin anët krejtësisht të reja të juve: mirëdashësi, dashamirësi dhe sinqeritet. Megjithatë, ju jeni mjaft të drejtpërdrejtë në pyetje serioze. Ju jeni të përpiktë, përpiktë dhe preferoni të rrini në një plan në çdo gjë.

Ju jeni një person i qëllimshëm i cili shpesh tregon aftësi të theksuara drejtuese. Ju jeni gjithmonë duke u përpjekur të qëndroni të informuar dhe të doni të mbani gjithçka – dhe ndonjëherë të gjithë – nën kontroll, dhe për këtë arsye ju mund të quheni komandues. Ju jeni të hapur për miq të rinj, por më tepër xheloz në marrëdhënie.

Ju jeni modest dhe madje i trembur shpesh duke u ndjerë në siklet para të huajve. Ju vështirë se mund të quheni një person i sigurt. Ju përpiqeni të fshehni ndjenjat dhe emocionet tuaja nga të tjerët, kështu që shpesh ju jeni një person i mbyllur.

Ju jeni një person serioz me një karakter të fortë. Mendimet tuaja karakterizohen nga thellësia, kështu që shpesh ekziston një shprehje e përqendruar dhe e përqendruar në fytyrën tuaj sesa në një buzëqeshje rrezatuese. Përkundër ndjenjës së krejtësisht të sigurt, nuk nxitoni për t’u hapur njerëzve të tjerë.

Ju jeni shumë të butë, të ndjeshëm dhe të mirë. Ju nuk i injoroni problemet e njerëzve të tjerë, reagoni menjëherë dhe përpiqeni të jepni të gjithë ndihmën e mundshme. Në të njëjtën kohë, ju jeni mjaft të turpshëm, shpesh duke dyshuar në fjalët dhe vendimet tuaja.

Jeni një udhëheqës i qartë, një person i guximshëm dhe i sigurt, i cili e tregon qartë te të tjerët. Si rregull, ky pozicion është i zakonshëm në mesin e personave të fokusuar dhe të vëmendshëm sesa në mungesë të mendjes. Ju nuk keni frikë të merrni përgjegjësi jo vetëm për vendimet tuaja, por edhe për të tjerët. Ju nuk keni frikë nga problemet dhe shpejt gjejnë mënyra për t’i zgjidhur ato.

Jeni shumë emocional, impulsiv, i hapur dhe i dashur. Ju jeni të gëzuar dhe përpiquni gjithmonë të jeni optimistë dhe ta ndani me njerëz të tjerë. Komunikimi me ju, njerëzit frymëzohen dhe marrin energji pozitive, kështu që pothuajse nuk qëndroni kurrë vetëm.