Highlight Të tjera

Zbuloni parfumat për të bërë një mashkull për vete!

parfumat

Këta janë parfumat me aroma të këndshme e që cilësohen si afrodiziakë dhe tërheqin meshkujt drejt jush!

ja cilët janë ata…

1. Tata Harper Love Potion;

Parfumin Tata Harper Love Potion mund ta gjeni në faqen zyrtare të tij. Ai kushton rreth 69 euro. Ky parfum ka në përmbajtje disa vajra afrodiziake që zgjon shqisat e një gruaje dhe sjellë sensualitet e vetëbesim.

2. Victoria’s Secret Love Me More Eau de Parfum;

Parfumi I dytë më I mirë për të tërhequr meshkujt është pa dyshim Victoria’s Secret Love Me More Eau de Parfum. Ka një aromë të këndshme, flirtuese të kombinuar me aromën e karamelit, rumit, grejfrutit, vanillës. Mund ta gjeni për 67 euro në Victoria’s Secret.

3. Marc Jacobs Decadence;

Ky parfum u inspirua nga çantat e dizajnerit prandaj ka edhe një shishe të tillë. Mund ta gjeni në Sephora për 82 euro.

4. Ralph Lauren Midnight Romance;

Ralp Lauren Midnight Romance është një ndër parfumat afrodiziak më interesant dhe kushton rreth 81 euro në Ralp Lauren.