Highlight Storie Inspirimi

Zbulo potencialin që fshihet brenda teje!

zbulo potencialin

Shumica prej nesh presin që të zbulojnë se kush jemi, nga përshtypjet dhe mendimet që marrim nga njerëzit e tjerë. Të ashtuquajturin imazhin tonë, ne e bazojmë në mënyrën se si na vlerësojnë.

Është diçka e mrekullueshme të marrim reagimin e të tjerëve, sidomos atë pozitiv. Të gjithë kemi nevojë që të jetojmë dhe të ndihemi mirë. Por kur kjo është gjithçka që kemi, rrezikojmë të jemi shumë më pak  nga që mundemi, sepse imazhi ynë për veten tonë varet nga të tjerët.

Ajo çfarë ata nuk shohin është ajo që po rrezikojmë tani. Ajo çfarë ata nuk shohin kurrë është çfarë kemi brenda nesh, që pret të dalë meqë nuk mund ta shumë këtë, gjithmonë do të na nënvlerësojnë.

Udhëtimi juaj mund të jetë i brendshëm. Ju mund të udhëtoni thellë e më thellë brenda jush, që të zbuloni potencialin tuaj.

Potenciali juaj, është  identiteti juaj i vërtetë, pret vetëm motivimin që të shfaqet. Sepse ky është udhëtimi  që burrat dhe gratë bëjnë, për të zbuluar vetveten. Nëse dështojnë, nuk ka rëndësi ajo që gjejnë.

Lëreni mbështetjen dhe komplimentet të jenë thjeshtë erëza në jetën tuaj.

Por vaktin e jetës përgatiteni vet. Mos shihni jashtë vetës për të zbuluar se kush jeni, shihni brenda dhe krijojeni atë që jeni.