Highlight Yoga

Yoga për dhimbjet e shpinës

yoga

A jeni  vazhdimisht të lodhur dhe nuk po arrini të kryeni  aktivitetet tuaja të përditshme nga dhimbjet e trupit, në veçanti të shpinës?

Nëse përgjigjja është po, duhet të provoni  Asanas Yoga që do t’u ndihmoj në sigurimin e fleksibilitetit, forcimit dhe shtrirjes së shpinës.  Kështu shpejtë do të hiqni dorë nga seancat fizioterapeutike ose ilaçe të tjera.

Unik Portal ju sjellë  një listë të këtyre ushtrimeve Yoga, të  projektuara posaçërisht për të mbështetur qelizat tuaja nervore dhe për të çlodhur muskujt e shpinës, duke ju lejuar të shtrini qafen e shpinën tuaj lehtësisht .

Për fillim zgjidhja më e mirë është të mësoni këto ushtrime me një instruktor Yoga,dhe pas dy tri seancave do të jeni në gjendje të bëni vet këto ushtrime ,të cilat nëse i praktikoni si duhet do t’ju bëjnë të harroni dhimbjet që keni ndjerë më parë. /Unik Portal/