Highlight Kura natyrale Shëndeti

A vuani nga pagjumësia? Kjo është pija e duhur për ju

pagjumësia

Ne të gjithë kemi ato netët e shqetësuara, që thjeshtë nuk mund të lëmë anash asgjë dhe të pushojmë. Kështu kthehemi e rrotullohemi derisa më në fund të dorëzohemi dhe të ngrihemi. Sa më shumë që shqetësohemi për të fjetur, aq më shumë do të jetë një garë për mendjen tuaj dhe pastaj gjëja tjetër që e njihni është përgjimi i diellit në dritaren tuaj.
Ka shumë gjëra që ju mund të provoni për një gjumë sa më të mirë por asnjë nuk i afrohet kësaj pije që mund t’iu duket pak e çuditshme në fillim.

Përbërësit janë lehtësisht të arritshëm, dhe e gjithë kjo nuk ju merr aspak kohë. Pjesa më e mirë është shija! Gjumi kurrë nuk ka shijuar aq mirë, le të fillojmë.

Çaj nga bananet

Përbërësit:

1 Banane;

1 gotë me ujë;

Pak kanellë;

Metoda:

Pritini të dy skajet e bananes dhe vendoseni, zhvisheni dhe vendosni atë në ujë të valë. Ziej për 10-15 minuta, dhe pastaj duke përdorur një kullesë, vendos pijen në gotë. Vendosni një sasi të vogël me kanellë, dhe pini një orë para se të planifikoni të shkoni në shtrat.