Highlight Modë & Bukuri

Vaj ricini për flokë të gjata

vaji ricini

A keni dëgjuar për vajin e ricinit dhe benefitet e tij ndaj flokëve tuaja?

Vaji i ricinit:

Kontrollon rënien e flokëve;

Trashë flokët;

Trajton zbokthin;

Rregullon majat e dëmtuara të flokëve;

Shkëlqen ngjyrën e flokëve;

Ndikon në rritjen e flokëve;

Si ta aplikoni vajin e ricinit?

1. Merrni 3 lugë vaj ricini dhe 3 pika vaj esencial të mentës.

2. Përzini këta përbërës së bashku, dhe futini në një shishe të vogël. Tundeni shishen mirë.

3. Aplikoni të gjithën në rrënjët e tuaja, kur të mbuloni rrënjët shtyjeni poshtë në flokë vajin e tepruar nga rrënjët. Lëreni të rrijë për 20 minuta.

4. Lani flokët e juaja mirë. Përsëriteni këtë metodë të paktën një apo dy herë në javë për rezultate më të mira.