Highlight Kura natyrale

Uthulla e mollës, për këmbë të çlodhura

uthulla e mollës

Në fund të një dite të lodhshme, ju me siguri që do të dëshironit ti pushonit këmbët e juaja. Një nga mënyrat më relaksuese është edhe përdorimi I uthullës së mollës.
Kur diskutimi është tek relaksimi i këmbëve, uthulla është e njohur për të ndihmuar në zgjidhjen e shumë problemeve si kërpudhat në këmbë, erë, problemet e këmbës së atletëve dhe kallusin. Elementi acidik i pranishëm në uthull mund të mbështesë zbutjen e këmbëve dhe pastaj qetëson lëkurën e thatë ose këmbët të cilat janë plasaritur.

Përbërësit:

2 gota të mëdha uthull molle;
Ujë i ngrohtë;
Kripë;

Si të aplikoni:

Përziejini mirë të gjithë përbërësit në një kovë të madhe.

Pasi të bëhet përzierja vendosni këmbët tuaja në këtë përzierje.

Lërini këmbët tuaja deri në 30 minuta, ose derisa uji të jetë ftohur tërësisht.

Thani këmbët me një peshqir të butë.

Përsëriteni procesin një herë në çdo shtatë ditë.