Highlight Shëndeti

“Unik” sjell produktet me kripë Himalaje me çmime promocionale

Unik

“Unik” përveç materialeve motivuese, këshillave mbi shëndetin, punën, suksesin dhe familjen për lexuesit e vet sjell për herë të parë në Kosovë produktet e shumë përfolura më kripë Himalaje.

Viteve të fundit njerëzit bëjnë një jetë shumë dinamike, hanë ushqime të përpunuara, punojnë shumë, flenë më pak dhe jetojnë me shumë stres. Prandaj secili prej nesh është në kërkim të zgjidhjeve më të mira për të ruajtur shëndetin dhe mirëqenien.

Një zgjidhje e jashtëzakonshme që do të transformojë tërësisht jetën tuaj janë produktet me kripë Himalaje në shtëpi.

Tashmë e dini që kjo kripë është e pazëvendësueshme. Kjo kripë besohet të jetë e përbërë nga mbetjet e thata të detit dhe daton nga krijimi i planetit Tokë.

Përfitimet nga produktet me kripë Himalaje përfshijnë efektin e zvogëlimit të ndotjes së ajrit, joneve negative dhe elektrosmogut të shkaktuar nga pajisjet elektronike. Përveç zvogëlimit të simptomave për njerëzit që vuajnë nga astma, ajo ndihmon edhe tek personat me alergji dhe sëmundje të tjera.

Kripa e Himalajes është e 100% origjinale nëse vjen nga minierat e thella nëntokësore të Khera-s, Pakistan, që ndodhen në skajin perëndimor të maleve Himalaje. Këto blloqe të gdhendura me dorë janë burimi i vetëm i kripës së vërtetë Himalaje me ngjyrë rozë.

Këto produkte të  përbëra nga kripa kanë efekt qetësues, pra terapeutik.
Sipas Institutit të Mushkërive, Kripa e Himalajes ka veti të shumta shëndetësore. Ndër to janë:

-Antibakteriale;
-Anti-inflamatore;
-Pastron mukusin;
-Heq patogjenët (p.sh., polen në ajër);
-Redukton nivelin e IgE (mbindjeshmëria e sistemit imunitar).

Disa prej produkteve me çmim promocional deri në 25% më lirë janë zgjedhja e duhur për të plotësuar kujdesin ndaj shëndetit dhe energjisë pozitive në shtëpi.

  1. Vazoja llampë me toptha masazhe me kripë Himalaje është e përbërë 100% nga kripa e Himajales, është unikate dhe e punuar me dorë.

                  Çmimi promocional 47.00 Euro

 

2. Mbajtëse ne formë të zemrës për qirinj. Zbukuro dhomën tënde me këtë produkt unikat. Ky produkt është ideal për të gjithë ju që keni nevojë të rregulloni humorin tuaj, frymëmarrjen, nivelin e energjisë, astmën, tiroiden, gjumin dhe për të rritur nivelet e hormonit të lumturisë.

                         Çmimi promocional 9.00 Euro

 

3. Aromatizuesi dekorativ me kripë Himalaje është i përbërë 100% nga kripa e Himalajes, është unikat dhe i punuar me dorë. Aromatizuesi me kripë Himalaje bën pastrimin e ajrit dhe mbushë shtëpinë me aroma të këndshme.

                           Çmimi promocional 22.00 Euro

4.Vazoja me copa kripe himalaje dhe me qirinjë është një ndër artikujt më të veçantë. Ndriçimi që depërton përmes hapësirave të copave të kripës së Himalajës bën që vazoja të shkëlqejë në mënyrë unikale.

                                Çmimi promocional 12.99 Euro

5.Mbajtëse për qirinj “Yin&Yang”. Një nga përfitimet kryesore të këtij produkti është pastrimi i ajrit dhe reduktimi i energjisë negative. Ky është produkti ideal për të gjithë ju që keni nevojë të rregulloni humorin tuaj, frymëmarrjen, nivelin e energjisë, astmën, tiroiden, gjumin dhe për të rritur nivelet e hormonit të lumturisë.

                               Çmimi promocional 16.00 Euro

 

Vëmendje:

Për të parë të gjitha produktet tona me kripë Himalaje vizitoni dyqanin e faqes tonë ose faqen në Facebook.