Highlight Të tjera

Unik Portal më afër lexuesve të vet me aplikacionin për IOS dhe Android; Bëhu edhe ti pozitiv, bëhu Unik

Unik Portal

Prej Shtatorit të vitit të kaluar kur portali “Unik” ka startuar ka krijuar miq  në të gjitha vendet shqipfolëse. Materialet e shumta edukative, motivuese dhe inspiruese e kanë bërë UNIK-un një prej mediave online më të kërkuar.

Dhe, duke qenë se ne po rritemi çdo ditë, menaxhmenti i Portalit “Unik” ka menduar që të gjej alternativa për të qenë sa më afër lexuesve të vet, duke ua bërë më të lehtë qasjen në materialet dhe artikujt tonë.

Me aplikacionet për telefonat mobil në IOS dhe Android tashmë ju do ta keni shumë më të lehtë të shfletoni faqen tonë dhe të gjeni artikujt më të ri, informacionet më të reja mbi mendimin pozitiv.

Ju që keni telefona mobil, tablet të sistemit Android klikoni në këtë link, shtypni butonin për shkarkim “Install” dhe Unik do të bëhet pjesë e aplikacioneve në telefonin tënd.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.somethingUnik.android.web2

Për lexuesit tanë që posedojnë telefona mobil dhe tablet të IOS ky është link-u ku mund ta shkarkojnë aplikacionin e ri të Unik Portal.

https://itunes.apple.com/app/id1374614419

Duke qenë media e vetme në trojet shqiptare e profilizuar dhe e orientuar drejt mendimit pozitiv tashmë Unik është shndërruar në një qendër të mendimit pozitiv

Portali “UNIK” përbëhet nga njerëz pozitiv që kanë për synim orientimin e lexuesve të vet drejt njohjes së vetes dhe përdorimin e pozitivitetit për mirëqenie dhe sukses në jetë. Ky portal synon t’ju çlodhë nga stresi dhe ngarkesa ditore. Tek ne  gjeni qetësinë, relaksin dhe ide për të përmirësuar kualitetin e jetës, vetëm duke menduar pozitivisht.

Bëhu edhe ti pozitiv. Përmirëso stilin e të jetuarit, motivohu, largoje stresin e relakso, lexo lajme të mira 24 orë në UNIK Portal