Highlight Të tjera

Unë zgjedh të udhëtoj këtë rrugë të shenjtë…

Jeta ime është një rrugë e shenjtë ende për tu zbuluar më tutje.

Gjithmonë ka sfida në këtë udhëtim, por unë kurrë nuk humbas sepse jam duke zbuluar të gjitha gjërat e mrekullueshme por edhe të kundërtat.

Jam i lumtur dhe mirënjohës që jam i gjallë e plot jetë.

Zemra ime është e hapur që të pranojë të gjithë gëzimin e  universit. Jam në paqe me ta panjohurën. Jam në paqe se ku do të jem më pas sepse e di që gjithmonë do të je i dashur nga të tjerët.

Jeta ime është një histori perfekt e çrregullt dashurie. Unë jetoj çdo ditë me pasion dhe shumë kurajo.

 Ka një arsye për kohën që kaloj në këtë botë, prandaj unë zgjedh të jetoj jetën time me plot kuptim. E ta ndjek këtë rrugë!