Highlight Storie Inspirimi

Unë jam rritur duke ushqyer respekt për secilin…!

-Unë jam rritur që të tregoj respekt.

-Jam edukuar që të trokas para se të hapi një derë

-Të përshëndes kur të futem në dhomë.

-Të them ju lutem dhe faleminderit, dhe respektoj më të vjetrit.

-Do ta liroj karrigen time kur dikush ka nevojë për të.

-Të them fjalë të ngrohta për ata që kanë nevojë, dhe ti ndihmoj kur ju duhet ndihmë.

-Asnjëherë s’do mund të qëndroj anash dhe të jem indiferent rreth asaj që ndodh pranë meje.

-Të mbaj derën për personin pas meje, të them “më fal” kur është e nevojshme dhe t’i dua njerëzit ashtu si janë dhe jo për ndonjë interes dhe më e rëndësishmja, unë u rrita për të trajtuar njerëzit saktësisht ashtu se si unë do të doja të trajtohem nga të tjerët.

Ky quhet respekt!

Burimi: @thenieromantike