Highlight Lifestyle

Trendi më i ri i internetit #2012vs2018

trend

Interneti është duke u marrë me një trend të ri: # 2012vs2018, dhe po fiton me shpejtësi popullaritet.

Në thelb, trendi përbëhet nga përdoruesit që i krahasojnë fotot e tyre 6 vjet më parë me ato që ata postojnë tani.

Disa kanë ndryshuar ngjyrën e flokëve, ndërsa të tjerët kanë blerë syze të reja – por ka disa njerëz që ndryshuan kaq shumë, ata janë krejtësisht të panjohshëm!

Disa njerëz që marrin pjesë në sfidë janë të mërzitur që nuk duken ndryshe, ndërsa të tjerët janë të mërzitur për disa kg shtesë që kanë fituar.

Por në përgjithësi, shumica e të gjithëve po ndajnë ndryshimet e tyre pozitive, ndërsa po bëjnë shaka se si dukeshin gjashtë vjet më parë. Shiko për veten tënde!

Unik Portal grumbulloi fotografi impressive të trendit #2012vs2018: