Highlight Të tjera

Torta me 48 shtresa çokollate, a do ta provonit atë?

torta

Një kafene në Mumbai (Elementaria Bakery and Café) të Indisë futi në menunë e tyre këtë vit një lloj ëmbëlsire. E cila mund t’iu duket e çuditshme. Ky lloj i tortes ka rreth 48 shtresa cokollate dhe nëse arrini ta përfundoni atë në 10 minuta ajo do të jetë falas! Torta 1 kilogramëshe ka në përbërje arra dhe bajame.

Mirëpo kush është ai guximtar që ta provojë një ëmbëlsirë të tillë?

Torta me 48 shtresa çokollate duket kështu:

Shikojeni videon më poshtë:

http://www.thisisinsider.com/48-layer-chocolate-cake-2018-2