Highlight Të tjera

TI duhet ta krijosh jetën tënde

krijo jetën tënde

Ti ke lindur nga natyra me një njohuri që ti e krijon vetë realitetin tuaj.

Edhe pse ti ke lindur në këtë mënyrë, duke e ditur se ti je krijuesi i realitetit tënd, kur keni filluar të integroheni në shoqëri, ke filluar të pranoni “realitetin” e të tjerëve. Pikturën që të tjerët e kanë mbajtur për për ty se si jeta juaj duhej shpalosur.

Por prapë, brenda teje, ti e di që krijuesi i jetës tënde je ti. Krijuesi i gjithë eksperiencave në jetën tënde.

Ty kurrë nuk të ka pëlqyer kur të tjerët të kanë treguar se çfarë duhet të bësh.

Kurrë nuk keni pëlqyer kur dikush të ka zhbindur nga impulse e tua të fuqishme.

Por me kohë, është ngritur edhe presoni nga ata që të kanë rrethuar. Dhe që janë të sigurt që mënyrat e tyre janë më valide se mënyra yte, prandaj edhe përkushtimi yt për të drejtuar jetën tënde filloi të bie dalë ngadalë.

Shpesh e keni gjetur më të lehtë të adaptoheni me përpjekjet e shoqërisë që ti të përshtatesh në të dhe të gjeni më pak probleme gjatë përshtatjes mirëpo duke hequr dorë nga gjëja më e rëndësishme: liria yte për të krijuar!

Mirëpo, ti nuk e ke dhënë gjithë atë liri kaq lehtë. Në të vërtetë ti kurrë nuk mund ta lësh atë të shkojë, pasi që ajo ekziston në qenien tënde!

Ti je krijuesi i jetës tënde!