Highlight Storie Inspirimi

Thuaji PO parasë!

thuaji po parasë

Ki parasysh të gëzohesh, sa herë që dëgjon se dikush ka fituar shumë para apo ka arritur një sukses, pasi kjo të çon ty në të njëjtën frekuencë me të.

Reagimi yt ndaj lajmit ka shumë rëndësi.

Është e qartë, se ndodhesh në të njëjtën frekuencë, ndaj gëzohu njësor sikur  e mira të të kish ndodhur ty. Kur ti ndjenë gëzim për tjetrin, ti i thua po suksesit dhe parave për vete.

Nëse ti ndjenë zhgënjim dhe zili, që kjo nuk po të ndodhë ty, atëherë i thua jo suksesit e parave. Nëse dëgjon se dikush ka fituar lotarinë për ta. Fakti se ti po e dëgjon këtë lajm,. Tregon se jë në të njëjtën frekuencë dhe reagimi me gëzimin për të tjerët është pranim i këtyre të mirave për ty.

Nëse po kaloni kohëra të vështira me paratë thjeshtë mos e lëni stresin t’ju mund. Ato që keni mendoni se janë miliona. Provoni ti ndani më ata që kanë nevojë. Kështu do të ndjeni më shumë dashurinë për paranë.

Ndrysho ndjenjën negative që ke për paratë. Asnjëherë mos  dhuroni para me idenë që do t’ju kthehen, por bëjeni me dashuri, sepse vetëm dashuria ka vullnet të bëj dëshirat tuaja realitet.

Pra, nëse ju jepni para dhe ndiheni mirë për këtë, më shumë mundësi paratë do të kthehen tek ju.

Një burrë shkroi një cek në shumën e 100 dollarë për një institucion bamirësie, pasi e ndjente se ia vlente kjo gjë.

Brenda 10 orëve, pasi e kishte shkruar çekun, ai arriti të bënte shitjen më të madhe. Që kishte mundur ndonjëherë në kompaninë e tij.

Nuk ka rëndësi sa shumë japim, por dashuria me të cilën e bëjmë.

Nëse je duke luftuar për para, një mënyrë për t’u ndjerë mirë mbi paranë është që ndaj njerëzve që ndesh në rrugë të kesh mendimin e bollëkut në para. Shiko fytyrat e tyre dhe imagjino gëzimin e tyre, sikur t’u japësh sasi të mëdha parash.

Përjetoje këtë dhe vazhdo kështu me këto që sheh.

Thuaji PO parasë!

Është shumë e thjeshtë. Nëse arrin ta ndryshosh ndjesinë tënde ndaj parasë, edhe rrethanat e tua me paranë do të ndryshojë.