Highlight Të tjera

Thuaja vetes këto gjëra pozitive çdo ditë; Ti i meriton ato!

gjëra pozitive

Ajo që ne mendojmë do të bëhet përfundimisht ajo që ne besojmë. Kjo është arsyeja pse është kaq e rëndësishme që ne të fillojmë duke thënë gjëra pozitive për veten tonë shumë herë gjatë ditës. Zgjidhni dy ose tre nga deklaratat më poshtë dhe përsëritni ato vetë gjatë gjithë ditës.

Shihni listën e krijuar nga Unik Portal dhe zgjidhni thëniet e preferuara.

Unë e dua veten.

Bota ka nevojë për mua.

Unë jam unik.

Unë mund dhe unë do të bëj gjëra për të promovuar shërimin në jetën time.

Unë mund ta trajtoj këtë një hap në një kohë.

Dielli po shkelqen; Jam gati të marr një ditë tjetër.

Problemi im ka një zgjidhje; Unë do të punoj në një plan.

Unë nuk pranoj të heq dorë sepse nuk kam provuar të gjitha mënyrat e mundshme.

Unë do të rris besimin dhe do të largoj dyshimin.

Unë mund të jem një në 7 miliardë, por jam edhe një në 7 miliard!

Unë besoj se mund ta ndryshoj botën.

Unë jam i rëndësishëm.

Sot, unë do të festoj.

Unë mund të gjej paqen përmes lutjes dhe meditimit.

Unë jam i fortë.

Unë jam i papërsosur, por jam plotësisht i përkryer.

Buzëqeshja ime mund të bëjë që dikush të ndjehet më mirë

Unë zgjedh të përqendrohem në atë që unë mund të kontrolloj.

Gjithçka do të funksionojë në fund. Nëse nuk ka punuar akoma, nuk është fundi.

Jam i lumtur me atë kush jam unë.

Çdo ditë, në çdo mënyrë, po bëhem gjithnjë e më mirë.

Unë jam një njeri i mirë.

Unë vazhdoj të shkoj sepse besoj në veten time.

Unë zgjedh të shoh të mirën në njerëzit me të cilët bashkëveproj sot.

Është gjithmonë herët të heq dorë nga qëllimet e mia.

Unë mund të kërkoj ndihmë nëse kam nevojë për të.

Unë jam i veçantë; Unë nuk do të ndryshoj veten për askënd.

Unë zgjedh shpresën.

Përgjigja është e drejtë para meje, edhe nëse unë nuk e shoh atë tani.

Unë jam mirënjohës për …

Unë zgjedh të kujdesem mirë për veten time.

Unë e pranoj veten.

Unë mund të bëj një ndryshim.

E kaluara ime nuk përcakton të ardhmen time.

Jeta ime është e mbushur me mundësi.

Unë meritoj gjëra të mira në jetë.

Unë do të lejoj paqen për të mbushur shpirtin tim.

Unë zgjedh të jem krenar për veten time.

Unë do të bëj më të mirën time absolute në të gjitha gjërat.

Unë do të flas me mirësi për të tjerët dhe për veten time.

Unë kam fuqinë për të kontrolluar reagimet e mia ndaj sfidave me të cilat do të ballafaqohem.

Unë po bëhem më i shëndetshëm çdo ditë.

Sot, unë do të jem i guximshëm.

Jam gati të shkruaj një kapitull të ri për jetën time.

Unë jam mirënjohës për jetën.

Unë zgjedh të jem i lumtur.

Unë pranoj të mirën që po rrjedh në jetën time.

Unë nuk do të lejoj që mendimet e shqetësuara të vjedhin gëzimin tim.

Unë jam më i fortë se shqetësimet e mia.

Unë jam më i guximshëm se sa ndihem.

Unë jam i aftë të sjell ëndrrat e mia në jetë.

Jam mirë. Unë marr frymë. Jam gjallë.

Unë jam i aftë për të arritur gjëra të mëdha.

E ndez botën me buzëqeshjen time.

Fryma ime është e bukur.

Unë bëj një ndryshim në botë.

Unë nuk jam i sigurt se çfarë do të ndodhë nesër, por unë do të kujdeset për veten kështu që unë jam mjaft e fortë për t’u përballur me të.

I besoj vetes.

Unë do të bëj më të mirën time me gjithçka që vjen në rrugën time.

Kam një qëllim që unë po përmbush.

Unë mund ta ndryshoj jetën time.

Do të mësoj nga dje, do të jetoj për sot dhe do të shpresoj për nesër.

Gjëra pozitive që duhet t’ia thuash vetes tënde!