Highlight Modë & Bukuri

Thuaj stop plakjës së duarëve

plakja e duarëve

Megjithëse është një proces i natyrshëm, plakja e transformon trupin tonë. Linjat rreth syve tona fillojnë të shfaqen së bashku me poret e zgjeruara dhe pika të moshës në fytyrë. Shenjat e para të plakjes zakonisht shfaqen në lëkurë.

Fytyra, qafa, por edhe duart tona tregojnë shenja të mëdha të plakjes. Ato janë pjesa më e përdorur e trupit kështu që është arsyeja pse ata të moshës së pari.

 

Këtu, ne do t’ju paraqesim disa këshilla se si mund t’i parandaloni duart nga plakja e parakohshme dhe të mbani pamjen e tyre të butë dhe rinore.

 

Së pari, ju duhet të kufizoni ekspozimin e duarve tuaja ndaj mikrobeve dhe baktereve, dhe shikoni se sa shpesh i lani duart. Këto gjëra lidhen me procesin e plakjes. Ju gjithashtu duhet të  përdorni doreza për  duart tuaja sa herë pastroni shtëpinë tuaj.

Përzieni vaj ulliri, sheqer natyral dhe kanellë…Vendosini këtë përzierje në duart tuaja dhe lëreni që të thahet. Pas disa minutave lani duart tuaja me ujë të ngrohtë. Pas një kohe përdorimi të kësaj maske, do të vëreni që duart tuaja do të fillojnë të rinohen…