Dashuria Highlight Të tjera

Thëniet më të bukura të forta, të sinqerta të dashurisë

Kur dashuria për tjetrin është e pastër dhe e vërtetë, dëshira për ta mbrojtur, për të plotësuar nevojat e tij, për ta mbështetur dhe respektuar lirinë e tij, në mënyrë që ai të lulëzojë, do të jetë instiktive. Marrëdhënia e çiftit është e shëndetshme, sepse secili zbulon veten dhe investon veten duke i dhënë bashkëshortes më të mirën nga vetja.

Ju jeni tepër të lumtur dhe të frymëzuar në marrëdhënien tuaj. këtu janë citon më mirë dashurinë e fortë dhe të sinqertë për të dhe për të për t’ju ndihmuar të shprehni ndjenjat tuaja.

  1. “Kush e vë lumturinë e tij në të qenit i dashur, ai duhet të dashurojë sinqerisht. ” – Simone de Beauvoir
  2. “Dashuria e vërtetë, sinqeriteti i saj dallohet nga veprimet shumë më mirë sesa nga fjalët. – William Shakespeare
  3. “Në dashuri, si në miqësi, çdo gjë që nuk është e sinqertë është e lodhshme. “- Henri-Frédéric Amiel
  4. “Historitë e vërteta të dashurisë nuk mbarojnë kurrë. “- Richard Bach
  5. “Dashuri e vërtetë është të njohësh të metat e një personi dhe t’i duash edhe më shumë për të. “
  6. “Dashuria e vërtetë duron gjithçka, duron gjithçka dhe triumfon! “- Dada Vaswani
  7. ” Unë të dua. Unë do të doja t’ju ofroja zemrën time; pranoje, po ta jap ty. Sepse, më duhet t’ju them se kam një dashuri të sinqertë dhe të vërtetë për ju. Unë aspiroj t’ju sjell gjithë lumturinë e mundshme. Te dua sa mund te jete! Pra merre dashurinë time dhe nëse më jep tënden do të jem burri / gruaja më e lumtur. “
  8. “Burri dëshiron të jetë dashuria e parë e gruas, ndërsa gruaja dëshiron të jetë dashuria e fundit e burrit” – Oscar Wilde
  9. “Ndërsa e lexova, unë rashë në dashuri ashtu si ju zë gjumi: ngadalë, pastaj papritmas. – John Green
  10. “Dashuria e vërtetë do të triumfojë në fund – e cila mund ose nuk mund të jetë gënjeshtër, por nëse është gënjeshtër, është gënjeshtra më e mirë që kemi. – John Green