Highlight Të tjera

Thënie për një ditë të suksesshme

thënie

Gjithçka fillon nga mendimet…mendja nuk pushon asnjëherë, prandaj më e mira për neve është që të provojmë të mendojmë vazhdimisht gjëra pozitive.

Sa herë të zgjoheni nga gjumi, çdo mëngjes, nisni ditën tuaj duke menduar vetëm gjëra të mira për vetën tuaj.

Më poshtë gjeni një listë të thënieve që mund tia dedikoni vetës çdo mëngjes, dhe ti përsertini disa herë gjatë ditës.

“Unë e dua veten”

“Bota ka nevojë për mua”

“Dielli po shkelqen, jam gati për një ditë tjetër”

“Problemi im ka një zgjidhje, unë do të punoj një plan për të zgjidhur atë”

“Unë nuk pranoj të heq dorë sepse nuk kam provuar të gjitha mënyrat e mundshme”

“Buzëqeshja ime mund të bëjë që dikush të ndihet më mirë”

“Çdo ditë, në çdo mënyrë, po bëhem gjithnjë e më mirë”

“Unë zgjedh të kujdesem mirë për veten time”

“Unë mund të bëjë një ndryshim”

“E kaluara ime nuk përcakton të ardhmen time”

“Jeta ime është e mbushur me mundësi”

“Unë kam fuqinë për të kontrolluar reagimet e mia ndaj sfidave me të cilat do të përballen”

“Sot une do të kontrolloj frymëmarrjen time”

“Sot, unë do të jem i guximshëm”

 “Jam gati të shkruaj një kapitull të ri për jetën time”

“Puna ime e vështirë tashmë po shlyhet”

 “Unë nuk do të lejoj që mendimet e shqetësuara të vjedhin gëzimin tim”

“Dje ishte një ditë e keqe, jo një jetë e keqe. Sot do të jetë më mirë”

“Do të mësoj nga dje, do të jetoj për sot dhe do të shpresoj për nesër”