Highlight Storie Inspirimi

Thënie për momentet kur ju duket se nuk e doni as veten!

thënie

Thëniet motivuese kanë ndihmuar shumë njerëz të rimëkëmbin jetën e tyre dhe të nisin gjithçka nga e para.

Duke u frymëzuar nga thënie të ndryshme motivuese, ka plot njerëz që kanë arritur të prekin majat e suksesit.

Thëniet motivuese rritin mendimet tona pozitive dhe largojnë ato negative. Ato ju ndihmojnë të kuptoni mendimet tuaja dhe i qartësojnë ato. Kështu do ta kuptoni se ku jeni dekurajuar dhe çfarë mund t’ju bëjë përsëri të gjeni vetëbesimin.

Konfirmime për vetëdashje u krijuan për të eliminuar këto ndjenja dhe t’ju lejojnë të doni veten. Ata prezantojnë një mënyrë të re të të menduarit dhe ndihmojnë në eliminimin e mendimeve negative që kanë infiltruar mendjen tuaj.

Nëse keni nevojë për të përmirësuar mendimet tuaja për vetë-dashurinë ose jeni në fazën kur keni tepër pak dashuri për vetën, këtu janë disa thënie motivuese të cilat do të të ndihmojnë ta tejkaloni këtë moment të vështirë në jetë dhe ta doni veten dhe jetën përsëri.

Unë kam fuqi për ta ndryshuar  botën time.

Unë e dua trupin tim dhe të çdo gjë timen.

Unë jam i denjë për dashuri dhe gëzim.

Unë e dua personin që jam.

Unë rrezatoj dashuri, paqe dhe lumturi.

Trupi im është një vend i shenjtë dhe zgjedh ta mbaj atë të pastër dhe të shëndetshëm.

Kam vetëbesim të lartë dhe e respektoj veten time.

Mendja ime është e mbushur me mendime të dashura, të shëndetshme, pozitive dhe të begata.

E pranoj vete vetën time, dhe besimi im po rritet.

Unë jam i mbushur me gëzim, vitalitet dhe energji, dhe unë jam i pandalshëm.

Përpjekjet e mia po mbështeten nga Universi, dhe ëndrrat e mia po bëhen realitet.

I lashë të gjitha bisedat negative.

Qëndroj i balancuar kur të tjerët sillen në një mënyrë të pa balancuar.

Unë jam i denjë për dashuri dhe e dua pa kushte.

Unë i mjaftoj vet vetës.

Unë po rritem dhe mësoj çdo ditë.

Unë jam një vepër arti, e dashur dhe e admiruar.

Mos harroni, kur e doni veten, ju jeni në kontakt me ndjenjat tuaja dhe keni aftësi për të dashur të tjerët. Nëse nuk e doni veten, është e pamundur të doni diçka tjetër, sepse nuk jeni në dijeni të nevojave tuaja.