Highlight Të tjera

Tetë hapa për të manifestuar gjithçka që dëshironi

Universi nuk e njeh dallimin mes dëshirës dhe mosdëshirës. Universi ndjen nëse jeni duke menduar për diçka që dëshironi dhe kjo ju plotëson çdo dëshirë. Sot do t’ju tregojmë 8 mënyra se si mund të përmirësoni mënyrën tuaj të jetesës.

 

  1. Mirënjohje

Tregoni mirënjohje për gjithçka dhe këdo që keni në jetën tuaj. Mirënjohja është një nga gjërat që ne shpesh neglizhojmë dhe është një nga hapat më të rëndësishëm. Kur tregoni mirënjohje për gjërat që tashmë keni, ju hapni derën për gjëra të tjera.

  1. Përfytyrimi

Ju duhet të përfytyroni atë që dëshironi të manifestoni. Mendimet dhe vizionet tuaja kanë një forcë krijuese pas tyre, kështu që është e rëndësishme të imagjinoni një pamje të qartë të asaj që dëshironi të tërhiqni në jetën tuaj. Jini specifik për atë që dëshironi. Kur përfytyroni, sigurohuni që jeni në momentin ku tashmë ka ndodhur. Ky është një hap shumë i rëndësishëm!

  1. Dridhja

Dridhja juaj është ajo që vendos tonin për manifestim. Nëse po vibroni lart, po lëshoni dashuri, lumturi dhe kënaqësi. Nëse vibroni ulët, ju lëshoni zemërim, trishtim dhe dëshpërim. Kështu që ne gjithmonë duhet të jemi të vetëdijshëm për energjinë që mbajmë nga momenti në moment.

  1. Eliminoni

Hiqni qafe atë që nuk ju nevojitet më. Është e vështirë të manifestosh diçka të re kur varet nga e vjetra. Ne duam të futemi në të tashmen dhe të lëmë pas të kaluarën.

  1. Pohimet

Kur thoni diçka, në të vërtetë e pranoni se është autentike. Me pohime të përsëritura ju vendosni synimin në univers për të përmbushur dëshirën tuaj. Përsëritja çdo ditë ju lejon të krijoni të ardhmen tuaj.

  1. Largoni dyshimet

Ju dëshironi të lironi frikën ose mendimin se nuk mund të keni atë që dëshironi. Besoni se mund të keni gjithçka që dëshiron zemra juaj pa dyshim. Është shumë më e lehtë të notosh me rrymë në favorin tënd sesa të notosh kundër rrymës. Për ta arritur këtë, duhet të ndaloni së menduari në mënyrë analitike dhe të filloni të ndjeni me zemër.

  1. Merrni

Kërkoni dhe do të merrni. Jini të hapur për të marrë dhe sigurohuni që është ajo që dëshironi. Dije që meriton të marrësh. Kjo do t’ju hapë derën e bollëkut dhe do t’ju lejojë të manifestoheni shpejt.

  1. Ëndërroni

Është koha të filloni të ëndërroni gjëra të mëdha dhe të manifestoni jetën që gjithmonë keni dashur të jetoni. Nuk ka asgjë që ju pengon ju jeni një krijues dhe kjo është ajo për të cilën keni ardhur të bëni. Duhet të ishe mjeshtër për t’u shfaqur përpara se të mishëroheshe dhe është koha që të kujtosh se kush je dhe si të arrish jetën që dëshiron të bëhesh shembulli që ke dëshiruar të jesh.