Highlight Të tjera

Të gjitha këto ndodhin vetëm për një ditë në Botë

te gjitha këto ndodhin vetëm për një ditë ne botë

Shumica prej nesh nuk mund të kuptojnë se sa gjëra të pabesueshme ndodhin në vetëm 24 orë në ditë.

Unik Portal ju sjellë të gjitha gjërat që ndodhin në Botë në një ditë të vetme.

Çdo ditë, 365.000 njerëz të rinj mbërrijnë në planetin tonë.

Rreth 18 milionë njerëz festojnë ditëlindjen e tyre.

Për një ditë ndodhin  8.6 milionë rrufe.

Çdo pemë siguron oksigjen të mjaftueshëm për dy banorë të planetit.

Njerëzit në Kinë korrin 510,000 ton oriz.

Pulat në botë bëjnë 190 milionë vezë.

Banorët e botës lëshojnë ujin në tualet 22 miliardë herë. Ky është ujë i mjaftueshëm për gjysmën e popullsisë botërore për të bërë një banjë.

40,000 pemë priten për të bërë qese letre dhe 27,000 priten për të bërë letër higjienike.

Mesatarisht, secili prej nesh qeshë 15 herë.

Zemra juaj rrahë 104.000 herë.

Mesatarisht, secili person  fiton $ 16.

Astronautët në Stacionin Ndërkombëtar të Hapësirës teshtijnë rreth 100 herë.

Secili person merr frymë rreth 23.000 herë.

93,000 minj lindin vetëm në Londër.

150-200 lloje të ndryshme të bimëve, insekteve, shpendëve dhe gjitarëve  zhduken për shkak të dëmtimit ekologjik.

Secili prej nesh bën mesatarisht 8,000 hapa.

Çdo lakuriq do të ha 1.000 insekte.