Dashuria Highlight

Si ti shprehni dashurinë dikujt për Shën Valentin?

zemrës

A do ti dhuroni personit tuaj të zemrës një kartolinë për ditën e të dashuruarëve?  A e keni pritur këtë moment për t’i treguar se ju jeni dashuruar në të dhe se doni të kaloni bashkë ditë të lumtura?

Atëherë nëse ende nuk keni vendosur se çfarë do të shkruani brenda, me cilat fjalë do të përkufizoni dashurinë tuaj, atëherë Unik Portal ju sjellë disa ide për këtë:

“Unë po kërkoj dashurinë dhe lumturinë dhe atë do ta gjej vetëm te ti, dhe për ty do sakrifikoj e do të kërkoj derisa zemra të më punoj”.

 

“Gjithmonë një buzëqeshje më përkëdhel krejt fytyrën kur kujtoj sytë e tu”.

 

“I shkruaj një femre që e dua shumë, i shkruaj i shkruaj, dorën s’mund ta ndal, i shkruaj në mëngjes, ditën, në mbrëmje, në mesnatë, i shkruaj dhe kur jam në gjumë. I shkruaj pa zemër se zemrën time ia kam falë asaj”.

 

“Në një shkallë prej një deri në 10, unë do t’ju jap një nëntë dhe unë jam ai/ajo që ju nevojitet!”

“Nëse do të mund të riorganizoja  alfabetin, shkronjën U dhe T do ta vendosja së bashku”

“Ti e vodhe zemrën time”.

“Me dashurinë për ty e zbulova jetën,duke qenë e juaja e zbulova lumturinë”.