Dashuria Highlight Të tjera

Si të zhvillosh dashurinë ndaj vetes?

dashurinë

Vetëdashuria është veprimi i lejimit të vetes që të jeni ju dhe të pëlqeni vetveten për atë që jeni.

Hapi # 1 – Kupto se je i denjë.

Zgjidhni të kujdeseni për veten dhe jetën tuaj mjaftueshëm për të filluar simpati se kush jeni e SI jeni. Ju nuk keni për të ndryshuar (nëse nuk dëshironi!), Ju nuk duhet të jeni dikush tjetër, dhe nuk duhet të përshtatni ndonjë version të dikujt tjetër. Në fakt, mund të jeni rrëmujë, jeta juaj mund të jetë rrëmujë dhe mund të keni vlerë të madhe. Ju ende mund të gjeni mënyra për të dashur veten. Kur të filloni me atë hap do të gjeni se shumë nga pjesët kaotike të jetës suaj fillojnë të zgjidhin vet.

 

Gjërat fillojnë të bien në vend sepse ju filloni të kuptoni se ju meritoni më shumë.

Hapi # 2 – Zbulo vetën.

 

Njihuni me veten. Të gjithë ju. Njihni trupin tuaj dhe çfarë e bën atë të ndihet mirë në shumë mënyra që mund të zbuloni. Njihuni (dhe përqafoni) pikat e forta dhe gjërat që ju bëjnë të lumtur. Me të vërtetë të lumtur.

 

Ndoshta aspektet e personalitetit tuaj që janë të errët dhe ndoshta jo-aq-të-bukur, por që ju bëjnë të vërtetë dhe njerëzore. Ju mund të jeni të thyer dhe të keni të meta. Mos urreni veten për të qenë njerëzor.

Shko dhe zbulo një milion hobi të ndryshme, zbulo se çfarë me të vërtetë ju pëlqen pa ndikimin e dikujt tjetër.

Hapi # 3 – Merrni me seriozitet vetë-kujdesin.

 

Filloni të bëni gjëra që ju doni si një mënyrë për të dashur veten. Filloni një rutinë që ju bën të ndiheni mirë.

Vetëkujdesja ndonjëherë mund të jetë e vështirë. Do të ketë momente kur mënyra më e mirë për t’u kujdesur për veten është që të liroheni nga dikush që është toksik ose abuziv.