Highlight Të tjera

Si të trajnoni trurin tuaj për të fituar më shumë para?

truri

Sado e e çuditshme të ju tingëllojë, është e vërtetë që ju mund të trajnoni trurin tuaj për tu kujdesur më shumë për paratë. Truri juaj percepton paratë në mënyrën e vet, për të qenë më të sinqertë në mënyrën që ju e keni mësuar.

Është koha për të bërë ca ndryshime:

Trajnoni trurin tuaj për të fituar më shumë para…

Mësoni trurin të punoj në favorin tuaj;

Kur bie puna tek financat, truri juaj mund të punoj për ju ose kundër juve. Mësoni të kontrolloni frikërat e trurit dhe ti mësoni vetës bazat e menaxhimit të parave.

Jepni formë sjelljes tuaj ndaj financave;

Pavarësisht moshës që keni, ju e keni të mundur të formësoni sjelljen tuaj ndaj financave tuaja.

Rikonsideroni perspektivën ndaj financave;

Pavarësisht se sa para fitoni tani, mësoni mendjen tuaj të mendojë pozitivisht për perspektivat financiare dhe mos jini xheloz për të tjerët për atë që kanë arritur në aspekt financiar.

Tregoi trurit tuaj qëllimin që keni;

Truri juaj duhet të di qëllimin se pse doni të bëheni të pasur.