Highlight Storie Inspirimi Të tjera

Si të pastroni mendjen nga negativiteti ?

negativiteti

Unik Portal ju sjell gjashtë mënyra për të pastruar mendjen tuaj nga mendimet negative.

1.Ndrysho gjuhën e trupit tuaj. Ndaluni për një moment dhe vëzhgoni vetën dhe gjithë gjuhën e trupit tuaj.

2.Bisedoni me njerëz, mos u bëni tip i mbyllur. Sa më shumë që ndani përvojat e juaja me të tjerët aq më pozitiv do të bëheni.

3.Kaloni një minutë duke qetësuar mendjen tuajnga të gjitha mendimet

4.Ndrysho tonin e të folurit. Provoni të flisni qetë dhe pa inate, shumë shpejt  kjo do të bëhet shprehi e jetës tuaj.

5.Jini kreativ.

6.Bëni përditë shëtitje.

6.Filloni të rendisni gjërat për të cilat jeni mirënjohës në jetë./UnikPortal/