Highlight Modë & Bukuri

Si të jeni më tërheqës dhe atraktiv në vetëm 9 hapa të lehtë?

tërheqës

Nuk është vetëm pamja ajo që ju bën të dukeni tërheqës për të tjerët. Ka shumë pika të rëndësishme. Ja disa këshilla nga UNIK që ju bëjnë më tërheqës dhe atratktiv!

#Buzëqeshni

#Mbani erë të mirë, ose mos mbani erë aspak

#Vishuni me stil dhe për respekt, jo për vëmendje

#Lexoni se cfarë po ndodh në botë, dhe keni një opinion tuajin për të

#Flisni mirë për veten dhe rrethin tuaj

#Bëni 3 hobi tuaj, që nuk përfshijnë një ekran

#Mësoni dhe merrni një diplomë universitare

#Gjeni kohë për fëmijë, për të moshuarit, dhe pë rata që kanë nevojë për një mik

#Gjithmonë thuani ‘Faleminderit’ dhe ktheni nderin