Highlight Storie Inspirimi Të tjera

Si ta përdorni pozitivitetin për të ndryshuar gjërat përreth vetes?

pozitivitet
Në një rast  Charles R. Swindoll kishte thënë “Jeta është 10% e asaj që ju ndodhë dhe 90% se si reagoni ndaj saj”.

Nëse përqendrohemi në një rezultat negativ në diçka në mënyrë negative, do të kërkosh pa vetëdije më shumë për të njëjtën gjë pa e kuptuar në një nivel të vetëdijshëm. Sigurisht, të qenit i zemëruar (ose ndonjë emocion tjetër negativ për atë çështje) është e natyrshme dhe njerëzit do ta përjetojnë atë kohë pas kohe. Çështja është nëse ju lejoni që zemërimi t’ju konsumojë, kështu që emocioni ju kontrollon në të kundërtën a anës tjetër?

Duke i kuptuar këto gjëra do ta keni më të lehtë të përdorni pozitivitetin për të ndryshuar në të mirë gjërat përeth jush.

 

  1. Ju jeni gjithmonë pjesë e cdo formule të jetës

Po, Universi gjithmonë ju përfshin ju në planet e tij.

Frekuenca dhe vibrimet tuaja luajnë një rol qendror në mënyrën se si mendoni dhe ndjeheni . Kur jeni i shkëputur nga bota, ndjeheni të ndarë dhe të vetëm. Kjo njihet si dhimbja e ndarjes. Positiviteti, nga ana tjetër, është e natyrshme dhe e lindur, megjithëse ajo duhet të riprogramohet në psiqikënën tuaj. Mendimi i vendosur negativisht duhet të fshihet për atë pozitiv që të marrë vendin e vet, gjë që çon në një nivel më lartë.

2.     Ju mund të fuqizoni veten të jeni ndryshimi që dëshironi

Sot shoqëria na tregon se ndryshimi është i jashtëm. Bie fjala  Jim Rohn ndryshoi komplet jeten e tij  në moshën 25 vejcare duke u bërë një nga folësit më të suksesshëm të motivimit. E njëjta gjë edhe me e Muhamedi Ali, i cili u bë  “Boksieri më i Madh” nga fillimet e dobëta  në Louisville e  Kentucky. Ndryshimi është i BRENDSHËM. Megjithatë, duhet të vendosni për këtë ndryshim brenda vetes për të arritur destinacionin tuaj jashtë. Pasi të ndryshojmë, bëhemi të lirë dhe kufizimi i vetëm që ke është në mendjen tënde (sinqerisht, gjithmonë ka qenë në këtë mënyrë, por vetëm tani vëre re ndryshimin).

 

3) Ju jeni krijuesi i realitetit tuajMendoni për veten si një artist dhe Universin si një penel. Ju e bëni pikturën dhe Universi është mjeti juaj i besuar për të marrë punën e bërë. Në fakt, Universi mund të jetë çdo mjet që ju pëlqen dhe ju mund të jeni diçka që dëshironi të jeni. Në faqen e internetit të Abraham Hicks do të gjeni shumë shkrime mbi vendosjen e mënjanë pesëmbëdhjetë minuta çdo ditë për të vizualizuar, duke u fokusuar gjithmonë në ndjenjën pozitive që vizualizimi jep, në krahasim me fokusimin në mungesën e asaj që dëshiron. Ndërsa këto mendime shoqërohen së bashku me ndjenjën pozitive, ato bëhen më të fuqishme derisa vijnë nga thellësia brenda shpirtit tuaj. Kur vizualizon një gabim që duhet të vihet në rregull, mendimet tuaja janë në atë problem që është ana negative e ekuacionit. Me kalimin e kohës, shfaqja ndodhë vetëm me mendime mbizotëruese. Le të përqëndrohemi në problemin dhe të bëhet zgjidhje e orientuar!

 

4. Të tjerët janë aleatë në krijimin tuaj

Nocioni i “ne kundrejt gomave” është vëllai i vogël i ndarjes. Të gjithë fitojmë duke ndihmuar njëri-tjetrin dhe duke e përkrahur njëri-tjetrin. Kjo ishte ideja pas së cilës qëndronte Aleksandri i Madh, por që u  keckuptua rëndë, por ai vetëm  donte të ndihmonte qytetërimet e lashta në të gjithë botën. I vetmi person që mund të vrasë një ide është personi që mendoi për të.

5. Mund të ndryshoni gjithmonë kanalin në të cilin jeni sintetizuar

Nëse nuk ju pëlqen frekuenca dhe ju mund ta ndryshoni kanalin ose ta rivendosni atë në një mënyrë më të rehatshme dhe të natyrshme për ju. Nëse keni pasur një ditë të keqe, e nesërmja mund të jetë ndryshe.Ju keni fuqinë të hidhni poshtë gjër atë ose të shtoni në jetën tuaj, dhe kjo përfshin absolutisht çdo gjë. Pritini të keqen, sillni të mirën.