Dashuria Highlight Lifestyle Storie Inspirimi

Si ta mbani të suksesshme një lidhje?

lidhje

Kur kërkon të kesh një lidhje, sigurohu që mendimet, fjalët, veprimet dhe mjedisi ku jeton të mos bien në kundërshtim me dëshirat e tua.

Detyra jote je ti. Nëse më parë nuk mbushë  veten, nuk ke asgjë për t’u dhënë të tjerëve.

Trajtoje vetëm me dashuri e respekt dhe do të tërheqësh njerëz që tregojnë dashuri e respekt ndaj teje.

kur ndihesh kec me veten, ti bllokon dashurinë dhe do të tërheqësh më shumë njerëz dhe situate që do të vazhdojnë të të bëjnë të ndihesh keq për vten.

Përqendrohu te cilësitë që të pëlqejnë të vetja dhe ligji i tërheqjes do të të tregojë më shumë gjëra të bukura rreth teje.

Për ta bërë një lidhje të funksionojë, përqendrohu te ajo cka cmon tek tjetri dhe jot e ankesat që ke.

Nëse përqendrohesh të pikat  e tij ose të saj të forta, do të tërheqësh më shumë të tilla.