Highlight Të tjera

Si ndikon energjia negative tek ju ?

energjia

Secili nga ne mund të përballet me energji negative dhe po ashtu përreth jush ka shumë njerëz të mbushur me negativitet. Por a e dini se negativiteti mund të jetë aq i rrënjosur tek ju që ajo të kalojë pa u vënë re?

Njerëzit pozitivë tërheqin energji pozitive; njerëzit negativë i përcjell vetëm energjia negative.

Pra, çfarë duhet të bëni kur jeni duke tërhequr negativisht negativisht në jetën tuaj? A mund të jetë që nuk jeni në dijeni të negativit tuaj? Dhe nëse po, si mund ta ndryshoni dridhjen tuaj?

Ndonjëherë negativiteti mund të hyj aq shumë në ju saqë ju bëhet pjesë e realitetit tuaj dhe ju nuk mund të dilni asesi nga kjo.

Nëse negativiteti është aq i rrënjosur tek ju që ju nuk e vëreni, si do i ndaloni tërheqjen e njerëzve të gabuar, situatat e gabuara dhe ndjenjat e gabuara?

Por si të shpëtojmë nga kjo energji që na bën çdo gjë të shohim keq, pa shpresë dhe pa ndonjë plan për të ardhmen dhe lumturinë tonë?

Për të pastruar energjinë negative, provoni këtë proces që përfshinë tre hapa.

 

  1. Merrni në dorë jetën tënde

Kur mendoni se çdo gjë tjetër është faji i dikujt, ju doni të vuani shumë. Kur e kupton se gjithçka buron nga vetja, do të mësosh paqen dhe gëzimin. Prandaj merrni timonin e jetës tuaj në dorë dhe bëj çdo gjë për të ndryshuar situaten momentale.

  1. Anuloni mendimet negative dhe zëvendësoj ato me mendime pozitive

Kjo është praktikë, përkushtim dhe marrje e një vendimi të vështirë, sfidues për ju, por që do t’ju ndryshoj krejtësisht jetën. Provoni të ndalni çdo mendim negative që ju vie ne mendje, sapo të hetoni mendime të tilla, ndalni ato dhe vazhdoni të mendoni pozitivisht.Askush nuk dëshiron që energjia negative të përshkojë jetën e tij, por shumë prej tyre e lejojnë atë. Por ne pa kushte, në bazë të kësaj, ne kemi një rezultat të pashmangshëm në situata të caktuara.

  1. Kuptoni se keni kontroll mbi situatën tuaj

Kur të kesh mbaruar, je gati që me vetëdije ta projektosh jetën tënde.

Pse të mos zgjidhni energjinë pozitive?

Bëni disa ndryshime, dhe së shpejti do të shihni ndryshime pozitive në jetën tuaj. Gëzoni ndjenjat e mira dhe bollëkun!