Highlight Shëndeti Ushqehu shëndetshëm

Shumica e njerëzve me mbipeshë hanë edhe kur nuk janë të uritur

mbipeshë

Njerëzit me mbipeshë janë persona të prirur për të ngrënë edhe kur nuk janë të uritur dhe kanë shumë oreks.

Kjo shkaktohet nga dy faktorë. E para është stresi emocionet e të ngrënit, ose lidhja psikologjike me ushqimin. Stresi në të ngrenë shkaktohet nga stresi emocional. Varësia ndaj ushqimeve shkaktohet nga toksina të ndryshme që ndodhën në trupin tuaj, ose nga rritja e kandidës.

Në anën tjetër  shumica e njerëzve të shëndoshë kanë shumë oreks.

Nëse jeni mbipeshë statistikat tregojnë se ju jeni të uritur gjatë gjithë kohës. Kjo uri shkaktohen nga paaftësia e trupit tuaj për të asimiluar nutrientët e panevojshëm me enzima tretëse dhe nga rritja e kandidës. Dhe arsyeja tjetër pse ju jeni të uritur është se shumë ushqime që ju konsumoni kanë përbërës që ju bëjnë të jeni gjithmonë e më të uritur.