Highlight Të tjera

Shenjat që tregojnë se vjehrra nuk ju ka në qejf

vjehrra

Marrëdhëniet mes vjehrrës dhe rejës shpesh mund të rezultojnë si një lidhje mes nënës dhe të bijës, nëse jeni me fat. Por ka edhe nga ato marrëdhënie, ku këto të dyja nuk ia kalojnë mirë së bëshku.

Nënat shpesh kanë pritshmëri shumë të mëdha për gratë që martohen në familjen e tyre dhe shpesh mendojnë për vlerat që këto gra duhet të kishin e të dukeshin.

Nëse dyshoni se vjehrra juaj nuk ju ka në qef, atëherë ka disa shenja që mund ta vërtetojnë këtë.

Ndiheni cuditshëm afër saj;

A e dini atë ndjenjën kur jeni afër dikujt dhe thjesht e dini që ky person nuk ju ka në qef? Është shumë e vështirë të kuptosh në të vërtetë nëse ky person nuk ju pëlqen, por ju thjesht ndiheni cuditshëm pranë vjehrrën tuaj.

Ajo insiston të flasë për ish-in e partnerit tuaj;

Është shumë e pakëndëshme të dëgjoni histori për ish-in e partnerit tuaj dhe sa shumë vjehrra e adhuronte atë.

Ajo është shumë kritikuese;

Nëse vjehrra juaj ju kritikon pothuajse për cdo gjë, sikur pamjen tuaj, ambiciet, ose gjërat tjera që janë të rëndësishme për ty, atëherë asaj thjesht nuk I pëlqeni.

Ajo të injoron ty;

Nëse asaj nuk I pëlqeni, atëherë natyrisht që do të mundohet t’iu injorojë dhe t’iu flasë sa më pak që mundet.

Nuk iu pyet asgjë për jetën tuaj;

Ajo thjesht nuk interesohet për jetën tënde, sidomos nëse ju po kaloni në ndonjë fazë të vështirë. Atëherë asaj nuk I pëlqeni.