Highlight Storie Inspirimi

Shenjat që tregojnë se shpirti juaj është bllokuar…

shpirti

Të gjithë e dimë se sa i rëndësishëm është lidhja mes trupit e shpirtit. Por si ndiheni nëse shpirti juaj është bllokuar?

Kur flasim për një shpirt të bllokuar, zakonisht bëhet fjalë se sa i plakur është shpirti juaj.

Ja cilat janë këto shenja:

Nuk dilni më në takime;

Kur ndiheni më të moshuar se sa vitet që keni, zakonisht nuk dëshironi të keni vetëm “një natë kënaqësie” por kërkoni më shumë, një lidhje dashurie e ndoshta edhe martesë. Përderisa kjo nuk është një gjë e keqe, mos e lini anash njoftimin e njerëzve të ri!

Ndiheni sikur nuk përshtateni;

A ndiheni sikur nuk përshtateni në punë apo diku tjetër me kolegët? Kjo mund të jetë për shkak se ju pritni pjekuri nga ta, e nuk po e merrni. Kështu mund të ndiheni të vetmuar. Mirëpo ju mund të gjeni që çdo person ka diçka të mirë në vete, prandaj filloni të bëni miq!

Jeni shumë të lodhur;

Kur keni një shpirt ”të bllokuar”, vetëm mendimi pozitiv nuk do të bëj punë. Ndonjëherë ju do të lodheni shumë e do të keni dhimbje muskujsh. Shumicën e kohës do ta kaloni në shtrat. Mundohuni të ndryshoni të ushqyerit, e të bëni më shumë sport.

Mediet sociale nuk janë për ju;

Ju i përdorni shumë pak mediet sociale, mirëpo mundohuni të gjeni një balancë të shëndetshëm mes jetës reale dhe asaj virtuale dhe kështu do të gjeni lumturinë.