Highlight Të tjera

Shenjat që tregojnë se keni një shpirt të pastër empatik…

shpirt empatik

Kur mendojmë për ndjeshmërinë, gjëja e parë që kalon në mendje është një mburojë e padukshme, por jashtëzakonisht e fuqishme e bërë nga dashuria dhe pastërtia. Kujtojmë njerëz bujar dhe njerëzor të cilët janë të sjellshëm me njëri-tjetrin.

Unë shoh një botë paqësore. Dhe individë me një qëllim të vetëm për të përhapur paqen dhe dashurinë e dëshiruar në Universin tonë.

Empatikët janë njerëz me aftësi speciale për të kuptuar gjendjen emocionale të të tjerëve.

Ja ku janë disa shenja që tregojnë se keni një shpirt të pastër empatik:

Keni një intuitë të fortë:

Empathët njihen si individë që kanë një lidhje të fuqishme me intuitën e tyre. E gjithë ekzistenca e tyre qeveriset nga fuqia e zërit të tyre të brendshëm.

Ndjeni emocionet e të tjerëve sit ë ishin tuajat:

Empathët kanë fuqinë të kapin mendimet, emocionet dhe energjitë e njerëzve të tjerë edhe pa thënë asnjë fjalë. Ata kanë një natyrë shumë intuitive që u mundëson atyre të lexojnë mendjet tona.

Preferoni të ruani ndjenjat tuaja brenda jush:

A keni ndjerë ndonjëherë se keni aq shumë brenda jush që doni të ndani me të tjerët, por gjithmonë duket më mirë ti mbani ato gjëra vetëm për veten tuaj?

Ndiheni të lodhur mjaft shpesh:

Zotërimi i kësaj dhurate të pabesueshme të dhembshurisë së përjetshme është gjëja më e bukur që një person mund të ketë. Megjithatë, ka edhe disa efekte anësore të padëshirueshme.
Për shkak të natyrës së tyre shumë intuitive dhe perceptuese, empatikët kanë tendencë të absorbojnë energji të frekuencave të ulëta dhe negative. Dhe shumë herë, këto vibracione të dëmshme kanë fuqi për të thithur gjithë energjinë e tyre.

Keni një mendje të hapur dhe zemër të pastër:

Empatikët kanë një etje të përjetshme për njohuri dhe jetë. Ata e dinë se çfarë është qëllimi i tyre në Tokë dhe ata besojnë fuqishëm se ne jemi të gjithë këtu për një arsye.
Pra, ata tentojnë të mbajnë një mendje të hapur. Ata dëshirojnë të absorbojnë sa më shumë që të munden. Ata duan të zbulojnë më shumë për këtë botë, rreth këtij universi, për natyrën e jashtëzakonshme njerëzore.