Highlight Të tjera

Sfida 7 ditore për të ndryshuar qëndrimin negativ

sfida

Mendojeni një javë plot pozitivitet, natyrisht që kjo do të ndikojë në qëndrimin tuaj. Nëse po mundoheni ti shtoni jetës suaj pak pozitivitet e të shihni se a jeni person sfidues dhe I dhënë pas arritjes së qëllimeve atëherë kjo është sfida e duhur për ju.

Dita 1: Krijo një listë të 5 gjërave që jeni mirënjohës që keni në jetën tuaj.

Dita 2: Kalo një ditë të tërë pa u ankuar as edhe një herë.

Dita 3: Shprehi mirësjellje dhe faleminderim të paktën një personi të rëndësishëm në jetën tënde.

Dita 4: Kalo 30 minuta duke bërë diçka që ju bën të lumtur.

Dita 5: Bëhu aktiv, dil jashtë dhe bëj ca aktivitete fizike!

Dita 6: Jepi vetës një fjalim motivues para pasqyrës.

Dita 7: Buzëqesh! Përshëndet çdo njeri që takon me një buzëqeshje të lehtë në fytyrë.