Highlight Të tjera

Seminar mbi “Sekretet e suksesit që ata nuk duan ju ti dini” këtë javë në Prishtinë!

A keni dashur gjithmonë ti dini sekretet e suksesit të personave të kanë arritur qëllime të mëdha dhe pasuri në jetë. Sigurisht ata nuk duan që ju ti din këto, por tani për të gjithë ju vjen një mundësi unike, të cilën nuk duhet ta lini t’ju ikë.

Klubi “I am Power” në krye me Mimoza Thaqin, mban me 9 Shkurt në Prishtinë seminarin “SEKRETET E SUKSESIT QË ATA NUK DUAN JU TË DINI”.

Pikat kryesore të Seminarit:

4 Bazat kryesore për çdo arritje në jetë!

1.Ju nuk mund të ndryshoni asgjë në jetë, nëse i bëni të njëjtat gjëra vazhdimisht!

2.Si të krijoni shprehi të cilat ju sjellin vetëm sukses në jetë!

3.Kush është sekreti prej 10 sekondash për ndryshim të menjëhershëm në jetën tuaj!

4.Cilat janë format me të cilat ju mund të largoni mendimet negative dhe ti shëndroni ato në QËLLIM TË PËRCAKTUAR KRYESOR!

“I am Power” është vendi ku bëhen bashkë njerëzit të cilët vërtetë janë të interesuar të kenë sukses në jetë dhe të arrijnë qëllimet e tyre. I formuar në Janar në viti 2015 klubi “I am Power” është klubi i parë i këtij lloji i krijuar në Maqedoni, Kosovë dhe Shqipëri. Ideja parësore rrjedh nga klube të ngjashme të botës të cilët ju ndihmuan shumë njerëzve që të arrijnë suksesin e dëshiruar.

Seminari mbahet prej ores 14:00 me 9 Shkurt në Prishtinë.

Hyrja në seminar 10 Euro

Vendi: Ju dergohet ne email pasi te konfirmoni ardhjen tuaj ne email: mimoza88@yahoo.com

Duke klikuar në linkun më poshtë, ju mund të regjistroheni për tu bërë pjesë e këtij seminari, ku do të keni rastin të dëgjoni sekretet e suksesit, që ata nuk duan ti dini.

https://www.facebook.com/events/246778242901619