Highlight Të tjera

Selfie të “çmendura”, do ti provonit?

Selfie të çmendura

Nuk kalon asnjë ditë e vetme p a e bërë të paktën një selfie, dhe gjithmonë mundohemi që të jetë fotografi e përkryer.

Por, a keni provuar ndonjëherë selfie të tilla?

Nëse deri më sot jeni mësuar të shihni selfie të përkyera, nga vende të bukura,emocionale, tani është koha të shihni disa selfie të “çmendura”…

Një festë ditëlindje dhe një selfie e “çmendur”, që morri vëmendjën e çdo gjëjë atë natë. Tre miq, tre të dehur dhe tri fytyra frikësuese përmes një selfie të përbashkët.

 

Gati për pushimë? Edhe nëse nuk jeni atje ku do të doni ti bëni pushimet e juaja. Ja një zgjidhje për të gënjyer miqtë tuaj.

 

A nuk e keni një shkop për selfie, nga ato që janë në treg tash e sa kohë. Ja improvizimi i këtyre tre djemëve. Kreativ apo të guximshëm, vlerësojeni vet.

 

Ka edhe më keq se kaç. Në mungesë të shkopit për selfie këta dy djem kanë gjetur një metodë tjetër që duket më të vërtet qesharake.

 

A s’ju duket selfie e çmendur kjo? Po më të vërtet e tillë është. Kevin Richardson, bëri këtë selife me mikun e tij të ngushtë dhe fotografija vlerësohet e guximshe por edhe me rrezik të madh.

 

Ky zjarrfikës, vallë për çfarë ka dalë në vendngjarje. A ishte ky momenti i duhur për selfie, derisa brenda mund të jetë duke  luftuar për jetën dikusg tjetër?